Новини

Италиански език от нулата или италиански за начинаещи!
 
Ciao a tutti! Имате голямо желание да научите италиански? Искате да си тананикате и да разбирате песните на известни италиански певци като Ерос, НЕК, Дзукеро или Лаура Паузини? Желаете да си поръчате нещо за хапване в италиански ресторант на италиански и да не се притеснявате? Искате да пътувате из Италия и да бъбрите със сладкодумните и любезни италианци на техния напевен и мелодичен език? Боже, колко бързо говорят! А как ръкомахат само!
Знаете ли, че италианският език е на пето място сред най-изучаваните езици? В този момент на италиански говорят повече от 70 милиона души в Италия и още около 150 милиона из цял свят.
Ако желаете да се присъедините към голямото италианско семейство, ние можем да ви помогнем да научите лесно и бързо този прекрасен език. Учебен център Орбис предлага различни форми на обучение (курсове, уроци, онлайн или фирмено обучение) и със сигурност  ще удовлетвори всичките ви желания, независимо, дали става въпрос  за вас или вашето дете. Да, може да учите дори цялото семейство. Цената ли? Тя е достъпна за всички! Остава само да се свържете с нас. A presto!