Други

УНГАРСКИ ЕЗИК

Университетът „Eötvös Loránd” в Будапеща е основният изпитен център за унгарски език. Изпитът се полага пред държавна изпитна комисия, като могат да се сертифицират всички нива според Европейската езикова рамка (А1 – С2). В България изпитите за сертификат по унгарски език се провеждат от Унгарския културен институт от специално сертифициран екзаминатор. Сесиите са две – май и ноември. Всяко ниво включва писмена и устна част, като писмената е разделена на следните елементи:
  • Слушане с разбиране
  • Четене с разбиране
  • Езикови трансформации
  • Есе
За всички сертификати предлагаме както курсове, така и индивидуално обучение. Курсовете са с продължителност 50 учебни часа (виж графика) и са на цена 250 лв.

Предлагаме два варианта на индивидуално обучение и цени според продължителността на часа:

1. Учебен час (40 минути)

Цената е 12 лв. на учебен час за нива А1 - В2 и 14 лв. за нива С1 - С2. При двама курсисти цената е съответно 10 лв. на учебен час за нива А1 - В2 и 12 лв. за нива С1 - С2 на човек. При посещение се взимат минимум два учебни часа.

2, Астрономически час (60 минути)

Цената е 20 лв. на астрономически час за нива А1 - В2 и 24 лв. за нива С1 - С2. При двама курсисти цената е съответно 15 лв. на учебен час за нива А1 - В2 и 18 лв. за нива С1 - С2. 

За допълнителна информация по формата на изпитите и записване, можете да се обадите на телефон 0898 71 44 56, да ни пишете по имейла или се свържете с нас през страницата ни във Фейсбук.