Cambridge, TOEFL и IELTS

SAT

SAT е специфичен изпит, който служи за кандидатстване за висше образование предимно в САЩ. Тестовете са с две разновидности – Аргументативен тест и Предметен тест. Аргументативният модул включва 3 раздела - четене (Critical Reading), математика (Mathematics) и писане (Writing), със специфичен брой въпроси за всеки раздел, а тестът по предмети се определя съгласно спецификата на съответния предмет. Тестът се състои само от въпроси с избор на правилен отговор от няколко възможни, с изключение на есето. Общо времето за приключване на тест SAT е 3 часа и 45 минути.
За всички сертификати предлагаме както курсове, така и индивидуално обучение. Курсовете са с продължителност 50 учебни часа (виж графика) и са на цена 250 лв.

Предлагаме два варианта на индивидуално обучение и цени според продължителността на часа:

1. Учебен час (40 минути)

Цената е 14 лв. на учебен час за един човек, а при двама курсисти цената е съответно 12 лв. на учебен час на човек. При посещение се взимат минимум два учебни часа.

2, Астрономически час (60 минути)

Цената е 20 лв. на астрономически час за нива А1 - В2 и 24 лв. за нива С1 - С2. При двама курсисти цената е съответно 15 лв. на учебен час за нива А1 - В2 и 18 лв. за нива С1 - С2. 

За допълнителна информация по формата на изпитите и записване, можете да се обадите на телефон 0898 71 44 56, да ни пишете по имейла или се свържете с нас през страницата ни във Фейсбук.